Mushroom and Garlic Spaghetti Dinne



1 pound 
dry späghetti
·         3 täblespoons 
unsälted butter, divided
·         1 täblespoon 
olive oil
·         1 pound 
cremini mushrooms, cleäned änd sliced
·         Kosher sält
·         Freshly ground bläck pepper
·         6 cloves 
gärlic
·         1/2 cup 
gräted Pecorino Romäno cheese, plus more for serving
·         2 täblespoons 
coärsely chopped fresh flät-leäf pärsley leäves
Bring ä lärge pot of sälted wäter to ä boil. Ädd the pästä änd cook until äl dente, 7 to 9 minutes, or äccording to päckäge instructions. Reserve 3/4 cup of the cooking wäter, dräin the pästä, änd set it äside.
Meänwhile, heät 1 täblespoon of the butter änd the oil in ä lärge skillet over medium heät. Ädd the mushrooms, seäson with sält änd pepper, änd säuté until browned änd tender, äbout 5 minutes. Ädd the gärlic änd remäining 2 täblespoons butter änd säuté for 1 minute more.
Source: https://www.thekitchn.com/recipe-mushroom-änd-gärlic-späghetti-dinner-243627?utm_source=Pinterest&utm_medium=mobile&utm_cämpäign=PostBottom

Berlangganan update artikel terbaru via email:

0 Response to "Mushroom and Garlic Spaghetti Dinne"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel